Zaalverhuur

Studio 1

Een grote danszaal van 17x11m met podium, uiterst geschikt voor het houden van workshops voor grote groepen, optredens of voorstellingen, lezingen etc.

 

Bijzonderheden:

Podium

Grote danszaal met spiegelwand


Studio 2

Prachtige balletzaal van 9x8,5m met natuurlijk lichtinval, heerlijk om in te dansen! Tevens bevindt er zich een ingebouwde bar, waardoor de ruimte geschikt is om een borrel te drinken.

 

Bijzonderheden:

Balletvloer en balletbarres

Bar


Vergaderzaal

Een ruime zaal met allerlei mogelijkheden om een bijeenkomst, les of training te houden.

 

Bijzonderheden:

Beamer

Flipover/whiteboard

Bevindt zich op de 1e verdieping (niet rolstoeltoegankelijk)


Lounge

De lounge is een gezellige ruimte om samen met je collega's of vrienden samen te komen!

 

Bijzonderheden:

Loungebank

Grote eettafel


Kleedruimte

De kleedruimte kan naar wens worden ingericht.

 

De ruimte kan automatisch gebruikt worden indien er een danszaal gehuurd wordt, maar kan ook los worden gehuurd.

 

Bijzonderheden:

Lockers

Wastafel

Kapstokken

Deur naar buiten (steeg naar parkeerterrein)


Huurvoorwaarden

Bij een huurovereenkomst ga je akkoord met onze algemene huurvoorwaarden:

 

1. Verhuurder is verplicht ervoor zorg te dragen dat de gehuurde ruimte op het overeengekomen tijdstip en gedurende de overeengekomen periode toegankelijk is.

2. De borgsom van de verhuurder van € 150,- per zaal dient de huurder vóór de huurperiode via bankoverschrijving te betalen.

3. In overleg kan de huurder enige tijd voor aanvang van de huurtijd de ruimte betreden in geval van voorbereiding en opbouw e.d.

4. Na afloop van de huurperiode dient huurder ervoor te zorgen dat de ruimte schoon en in dezelfde staat als aangetroffen, opgeruimd wordt achtergelaten. Een en ander is ter beoordeling van de verhuurder. Mocht de ruimte niet schoon zijn opgeleverd dan is verhuurder gemachtigd de schoonmaakkosten van de borg in te houden.

5. Voor schade die ontstaat tijdens het gebruik van de ruimte door huurder aan en in die ruimte en andere door huurder van verhuurder in gebruik zijnde roerende en onroerende zaken is de huurder aansprakelijk behalve als onomstotelijk aangetoond wordt dat de veroorzaakte schade geen enkel verband houdt met het gebruik van de ruimte door de huurder.

6. De ruimte mag alleen in gebruik worden genomen als de verhuurder bekend is welke activiteit door de huurder wordt gepropageerd, georganiseerd en uitgevoerd en de verhuurder kenbaar heeft gemaakt daartegen geen overwegende bezwaren te hebben.

7. Strooien van confetti/rijst of andere vergelijkbare middelen en gebruik van vuurwerk is niet toegestaan.

8. Roken in en om het gebouw is niet toegestaan.

 

9. Annuleren van de huurovereenkomst kan kosteloos tot 14 dagen voor aanvang van de huurdatum. Dit is alleen mogelijk per e-mail. Bij latere annulering kan verhuurder besluiten de borgsom geheel of gedeeltelijk in te houden.